Welkom bij liefs van thuis!

Hallo lieve lezers,

Als eerste, welkom op onze blog! Jullie kunnen de komende 7 weken posts van ons volgen op het gebied van interieur. Ben jij een student en woon je op kamers? Of hou je ervan je huis op een betaalbare manier leuk in te richten? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Wij zijn twee communicatiestudenten en wij hebben beiden veel interesse in interieur. We vinden het leuk om trends te volgen en we vinden het ook leuk om zelf dingen voor in huis te maken. We zijn echte creatievelingen en we delen graag onze ideeën met jullie! Wij willen jullie met onze blog dan ook graag inspireren! We zullen de komende weken de nieuwste interieur trends met jullie delen, zodat je je huis of kamer helemaal on trend in kan richten. Ook gaan we jullie laten zien hoe je simpel en goedkoop zelf leuke dingen voor in huis kunt maken. Bovendien zullen we jullie de leukste winkeltjes laten zien waar je voor weinig geld de hipste en leukste nieuwe dingen kunt scoren.

We hopen dat jullie onze blog de komende weken zullen gaan volgen. We hopen natuurlijk ook jullie te helpen met het mooi inrichten van je huis. We vinden het leuk om onze ideeën met jullie te delen en jullie te inspireren, we hopen dat jullie net zoveel plezier aan de blog zullen beleven als wij zelf!

See you next time!

interior on Tumblr na We Heart It.
http://bananacookiexx.tumblr.com/post/80968876640/interior-on-tumblr-na-we-heart-it
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s